Dozon geha opent deuren in Ede, Veenendaal en Tiel!

We kunnen nu zeggen dat we de deadline van 7 januari hebben gehaald! Met de inzet van ons voltallige personeel en met een gedegen organisatie van het projectteam “ integratie Geha” hebben we onze doelstelling om 3 volledig operationele vestigingen neer te zetten gehaald. Een wereldprestatie waar we enorm trots op zijn!

Nu we de basis van het zaken doen klaar hebben, gaan we ons nu volledig richten op onze klanten. We zullen de komende dagen, weken en maanden zorgen dat onze nieuwe klanten op een positieve manier kennis gaan maken met alles wat Dozon te bieden heeft.

Maak kennis met:

Onze winkelformule die een klant niet passief maakt achter een balie, wachtend om bediend te worden, maar een winkelformule die een klant uitdaagt om zich te oriënteren naar nieuwe producten en assortimenten in een moderne en open opzet.

Onze kennis van zaken in de binnen- en buitendienst. Onze medewerkers zijn allemaal specialisten in verschillende takken van de bouw. Dozon beschikt over specialisten in de timmer en kunststof ramen- en deurenindustrie, interieurbouw en aannemerij, Installatie en Montage. Wij hebben de kennis om al uw vragen binnen de bouwwereld van een oplossing te voorzien.

De strakke logistieke organisatie van Dozon waarin afspraak nog afspraak is en wat u vandaag besteld, morgen geleverd krijgt. Ons logistieke centrum heeft 30.000 artikelen op voorraad  voor bouw en bouwaanverwante klantengroepen en is een garantie voor complete en razend snelle levering op de plaats die u wilt.

Het ruime assortiment dat Dozon u biedt. U kunt bij ons terecht voor hang- en sluitwerk, gereedschap, machines, ijzerwaren, bevestigingsartikelen, bouwbeslag, bouwmaterieel, persoonlijke beschermingsmiddelen en bedrijfskleding.

Kortom: “Maak kennis met de wereld van Dozon!”

Hartelijke groet,
Emile te Dorsthorst